Futópályák

Tanácsok az Ön új Futópályájához

Akár hobbi célú futópálya, futókör, akár versenyszerű atlétikai célú pályáról beszélünk, örömmel együttműködünk az új pálya tervezésében, majd kivitelezésében. Nem untatjuk Önt rétegrend, finisher, IAAF és egyéb szakmai kérdésekkel elsőre, hanem egyeztetünk, hogy Ön mit is vár el a futópályától. Több olyan akár nemzetközileg is hitelesített építési rendszerrel a tarsolyunkban biztosra mondhatjuk, hogy minden felhasználási célra tudunk Önnek valós megoldást nyújtani.

futopalya-felujitas
futopalya-felujitas

Az országban egyre több olyan atlétikai pálya van, mely már túl van életének fénykorán. Alapos vizsgálatok után, szakszerű technológiával, akár újjá építéssel, akár Retopping eljárással fel tudjuk újítani ezeket az egykor méltán népszerű pályákat is. A felújítás jellemzően lényegesen kedvezőbb költségű, mint egy új pálya építése. Gondolva a közelgő budapesti atlétikai világbajnokság miatt e sport várható ismételt reneszánszára, cégünk felkészült az ilyen típusú munkákra is.

Mitől lesz az Öné a környéken a legjobb Futópálya

Egy futópálya megítélése sok mindentől függ. Milyen a keménysége? Elférnek-e rajta az egymással szemben futók? Akár este is használható-e, van-e megvilágítása? Egy atlétikai pálya rendelkezik-e a korosztályos versenyek rendezéséhez szükséges speciális, a magyar MASZ versenyrendszernek megfelelő jelölésekkel? Adottak-e a pálya karbantartásához a feltételek?

Ne vesszen el a futópálya részleteiben. Kérje díjmentes konzultációnkat, aminek keretében minden fontos és praktikus részletre kiterjedően egyeztetünk a helyszínen.

Futópálya ötleteink:
 1. 1

  Végezzünk felmérést mekkora igény mutatkozik a futópályára. Ennek alapján határozzuk meg a hosszát és a szélességét

 2. 2

  Ha hobbi futópályáról an szó egyáltalán nem baj, ha követi a környezet domborzati viszonyait, így jobban a tájba simul

 3. 3

  Futópályánk színének meghatározásakor gondoljunk annak karbantartására is

 4. 4

  A futópályát lehetőség szerint ne keresztezze más út

 5. 5

  Ha kör pálya lesz, gondoljunk a pályán belüli természetes környezet fenntartására is

rekortan-kft

Ön is szeretne egy új rekortán futópályát? Tervezze meg!