Játszótér burkolatok

Kreatív ötletek az Ön új Játszóteréhez

Napjaink kreatív játszótereihez szervesen kapcsolódik mind a fejlesztők, tervezők, kivitelezők, mind a felhasználók gondolatvilágában a színes, élményteli, kreatív öntöttgumi, rekortán felület. A műszaki lehetőségek az elmúlt években, évtizedekben rengeteget fejlődtek, így ma már természetes, hogy akár nagyobb tömegeket is kiszolgálni képes műfüves és biztonságos, színes, puha gumi felületek váltják egymást a játszószerek, hinták, homokozók, minőségi pihenőzónák között.

jatszoter, ontottgumi, rekortan
jatszoter, ontottgumi, rekortan

Amennyiben már a kezdetektől részt veszünk egy új pihenőpark, játszótér koncepciójának megalkozásában, egészen biztosra veheti, hogy nem csak a szakmai ajánlásokat és trendeket illesztjük a tervekre, hanem szülői tapasztalatunkkal is azon vagyunk, hogy egy élhető, biztonságos felületet alkossunk.

Amennyiben kész tervek alapján dolgozunk, akkor is konstruktívan állunk a kivitelezéshez és megosszuk nézeteinket a játszótérről, hogy azt a legfontosabb használók, a gyermekek nagy örömmel tudják majd birtokba venni és hosszú időn át kiszolgálja a több korosztály speciális igényeit.

Inspiráló Játékok

Manapság a legtöbb játszótéren elhelyezésre kerülnek olyan friss, fiatalos eszközök, melyek fejlesztik a gyermekek kreativitását. Egy játszótér nem csak a mozgást fejlesztheti, hanem a társas gondolkozást, csapatszellemet is.

Külön ki kell emeljük az egyre szélesebb körben elérhető, sérült gyermekek speciális igényeinek is megfelelő biztonságos, inspiráló játékokat, eszközöket is! A játszótér minden gyermeké, cégünk igyekszik ezt mindenkinek elérhetővé tenni!

Játszótéri ötleteink:
 1. 1

  Gondoskodjunk a játszótér zárt, biztonságos környezetéről

 2. 2

  Lehetőség szerint több korcsoport is találjon magának való játékeszközt

 3. 3

  Legyen illemhelység, kézmosó, ha kisebb korosztály a célcsoport, pelenkázó is a kiszolgáló épületben

 4. 4

  Gondoljunk a szülőkre is, padok elhelyezése javasolt

 5. 5

  Az épített környzeti elemeket kombináljuk gazdagon a természetes árnyékot adó fákkal, alkalmas cserjékkel, növényzettel

jatszoter, ontottgumi, rekortan
jatszoter, ontottgumi, rekortan
jatszoter, ontottgumi, rekortan
rekortan-kft

Ön is szeretne egy kreatív játszóteret? Kérjen árajánlatot!