Sportpályák

Tanácsok az Ön új Sportpályájához

Partnereinkkel egy új sportpálya tervezésekor először mindíg a célközönséget, a leendő aktív felhasználókat egyeztetjük. Tudni szükséges, hogy mi a fő sport? Hányan fogják napi/heti rendszerességgel használni a sportpályát, milyen igénybevételre kell tervezni a kiszolgáló létesítményeket, szükség van-e labdafogó hálóra, palánkra a pálya körül? A megfontolt sportpálya tervezés folyamatában lépésről lépésre végig vezetjük Partnereinket, hogy végül egy ideális, költséghatékony megoldást tudjunk megvalósítani.

gumiburkolat, multifunkcios-sportpalya, ontottgumi, rekortan
gumiburkolat, multifunkcios-sportpalya, ontottgumi, rekortan

Minden sportnak megvannak a saját egyedi jellemzői, melyet a pálya tervezése és építése során figyelembe veszünk.

Legyen szó akár egy a 70-es, 80-as években épült iskolai aszfaltos sportpálya felújításáról, vagy egy teljesen új sportpálya kialakításáról, szakmai hátterünkkel a legjobb megoldást fogjuk Önnek ajánlani.

Rekortán sportpályák esetén is többféle műszaki megoldás és többféle költségszint érhető el. Igaz, hogy az öntöttgumi pályák képviselik mind a tartósság, mind a használat sokféleképességében a csúcsot, mégis partnereink körében a legnépszerűbb burkolat a rekortán felület, melyet szorosan a műfüves sportpályák követnek.

Hogyan válassza ki az ideális Sportpálya típust

Az egyes öntöttgumi sportpálya rendszerekben nagy eltérések lehetnek a felület jellegét illetően. Sportonként eltérő a megszokott és a még elfogadható pálya és vonal színhasználat. A különböző sportokhoz kölönböző típusú labdafogó hálókra van szükség. Más magasságú védőháló indokolt a különböző korosztályoknál és a pálya elhelyezkedése tükrében is.

Ne vesszen el a részletekben. Kérje díjmentes konzultációnkat, aminek keretében minden fontos és praktikus részletre kiterjedően egyeztetünk a helyszínen.

Sportpálya ötleteink:
 1. 1

  A kevesebb néha több! Ne akarja minden sport vonalait felfestetni új pályájára

 2. 2

  Határozzuk meg időben mely(ek) a legfontosabb sport(ok) az új rekortán pályán

 3. 3

  Gondoskodjunk a növényzettől való ideális távolságra, így csökkentve az üzemeltetési költségeket

 4. 4

  Sűrűn lakott övezetben lehetőség szerint ne telepítsünk palánkot a pálya köré

 5. 5

  Jól látható helyre és módon függesszük ki a használat alapelveit tartalmazó információs táblát

rekortan-kft

Ön is szeretne egy új rekortán sportpályát? Tervezze meg!